Quest MarketingMarketing Automation to the Max!
 

Marketing Automations voor bedrijven.

Marketing Automation het het automatiseren van veel gebruikte marketing technieken. Denk hierbij aan het automatisch e-mailen en automatisch plaatsen van content op de verschillende sociale media kanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. De kunst is om deze aan elkaar te koppelen zonder dubbele content te plaatsen. Daarnaast kunnen we contacten op LinkedIn activeren en omzetten naar klanten. Wij automatiseren het gehele proces zodat u zich met uw dagelijkse zaken bezig kan houden.

Wij hebben 3 pakketten, t.w. LinkedIn Automation, Social Media Automation en e-mail Automation.

LinkedIn Automation Max

Deze is de meest gebruikte automatiseringsoptie waarmee we de LinkedIn connecties (bestaande en nieuwe) enkele berichten via de chatbox in LinkedIn sturen. In het filmpje staat een voorbeeld van zo'n automation waarbij de gegevens op LinkedIn gebruikt worden om de connectie te benaderen en vervolgens via email nogmaals te benaderen.

Social Media Automation Max

Met deze automatisering zorgen we dat content verrijkt wordt met relevante hashtags en vervolgens verspreid wordt over de diverse mediakanalen. Hieronder een voorbeeld voor het gebruik van Google Forms waarbij een formulier met een bestand-upload verwerkt wordt middels een database en vervolgens uitgesplitst wordt op fot of video waarna het op Facebook groepen geplaatst wordt.

E-mail Automation Max

Bezoeken jouw klanten een bepaalde pagina vaak? Stuur ze dan een berichtje of je ze kan helpen. Winkelwagentje verlaten met spullen erin? Stuur ze een reminder dat er nog iets in zit. Is je klant jarig? Stuur een felicitatie met een attentie. Dit zijn allemaal voorbeelden van e-mail automation. Hiermee kan je steeds in contact blijven met jouw klanten, waarbij elke email verzonden wordt als er een actie plaatsvindt zoals een voorbeeld als hierboven. Als geautoriseerd premium ActiveCampaign reseller beheren wij vele accounts van grote en kleine ondernemingen en sturen wij dagelijks vele berichten uit voor deze groep.

De stroom automatische berichten zetten wij geheel in jouw huisstijl op en bepalen de frequentie a.d.h. van onze ervaringen. Hierdoor blijven de emails informatief en zullen direct een bijdrage leveren aan de omzet. 

Uiteraard is het verzenden van een nieuwsbrief met hetzelfde pakket mogelijk. Jij (of wij) maken een mooie nieuwsbrief en met 1 druk op de knop wordt deze verzonden. Makkelijk toch? En, komt er iemand vanuit de nieuwsbrief op een bepaalde pagina, dan sturen we geheel automatisch een of meerdere relevante email er zo achteraan.