Quest MarketingMarketing Automation to the Max!
 

Welkom bij Quest Marketing!

Marketing volgens het AAARRR! 

Het AAARRR principe is een growth hacking instrument. Het wordt ingezet om een bedrijf snel te laten groeien door de problemen in de flow stuk voor stuk op te lossen. 

AAARRR staat voor Awareness, Acquisition, Activation,Retention, Revenue en Referral. Onze marketing is beslist niet een Pay-per-click manier maar juist gebaseerd op geautomatiseerde gesprekjes, net zoals u zou houden. Daarbij focussen wij op de AAARRR volgorde. Als eerste vragen wij een connectie (Awareness), vervolgens laten we weten wat wij te bieden hebben (Acquisition), bij interesse verwijzen wij naar het product of de dienst (Activation). Als het product of dienst geleverd is verleiden we de klant terug te komen (Retention). Als er vervolgaankopen tot stand komen creëer je terugkerende omzet (Revenue). Bij goede service zal jouw klant een ambassadeur worden en anderen naar jouw product of dienst verwijzen (Referral). Pas dan is de AAARRR 100% effectief!

Het AAARRR proces kunnen wij voor u vrijwel volledig automatiseren zodat u zich bezig kunt houden met uw bedrijfsvoering. Wij gebruiken hiervoor verschillende online softwarepakketten welke volledig in de cloud draaien.  

Voor vrijwel elk type bedrijf zoeken wij de best passende oplossing om uw specifieke AAARRR marketingprocessen volledig te automatiseren. Hieruit hebben wij ook onze bedrijfsnaam ontleend; Quest=zoeken.

Wilt u ook uw klanten op een presenteerblaadje? Bel dan 06-50218580! 

Een greep uit onze klanten

 Wij zijn geautoriseerd reseller van: