Quest MarketingMarketing Automation to the Max!
 

Email Automation.

Na direct messaging is Email marketing nog steeds een van de beste marketing methodes om je klanten te bereiken. Het versturen van verschillende emails welke getriggerd worden door de klant zelf kan de conversie van de site extreem verhogen. Uiteraard moet er heel goed nagedacht worden over hoe, waar en, met name, wanneer de verschillende emails verzonden moeten worden. Quest Marketing kan dit voor u in detail opzetten en uitvoeren. U heeft er eigenlijk geen omkijken meer naar. Het gaat, indien geactiveerd, helemaal vanzelf. 

Door het gebruiken van zeer geavanceerde softwarepakketten, welke in de cloud draaien, wordt elke bezoeker keurig netjes voorzien van aanvullende informatie. Desgewenst kunnen de gegevens van de klant geheel automatisch worden toegevoegd aan uw CRM systeem zoals Salesforce of Slack om eventuele vervolgacties zoals telefonisch contact opnemen door uw team opgepakt kunnen worden. Er kan dan worden bekeken waar de interesse van de klant ligt en zelfs hoe ver hij of zij in het verkoopproces zit.

Quest Marketing richt de software voor u in en activeert deze. Uiteraard is de email marketing naadloos te combineren met onze andere marketingvormen zoals LinkedIn en opvolging uit nieuwsbrieven.

Prijslijst

Opzetten en inrichten emailsysteem

€     99,00 eenmalig

Opzetten email sequence

€     99,00 eenmalig per sequence

Opmaken email template

€     99,00 eenmalig

Aanpassen email binnen template

€     15,00 per email

Beheer emailsysteem

€     99,00 per maand


Het abonnement van het emailprogramma is gebaseerd op het aantal contacten wat u in uw bestand heeft. Het aantal emails wat u verstuurd maakt hierbij niet uit. Of het nu 1 per dag of 1 per minuut; de prijs blijft gelijk. Hieronder vindt u de prijzen van het emailsysteem. Deze zullen wij voor u opzetten in uw naam zodat u AVG-Proof bent en altijd eigenaar blijft van de inhoud.

Abonnement emailsysteem met maximaal 500 contacten

€     15,00 per maand

Abonnement emailsysteem met maximaal 1000 contacten

€     29,00 per maand

Abonnement emailsysteem met maximaal 2500 contacten

€     55,00 per maand

Abonnement emailsysteem met maximaal 5000 contacten

€     99,00 per maand

Abonnement emailsysteem met maximaal 10000 contacten

€   155,00 per maand

Abonnement emailsysteem met maximaal 25000 contacten

€   259,00 per maand

Abonnement emailsysteem met maximaal 50000 contacten

€   345,00 per maand

Abonnement emailsysteem met maximaal 75000 contacten

€   425,00 per maand

Abonnement emailsysteem met maximaal 100000 contacten

€   505,00 per maand

Prijzen exclusief B.T.W.